За нас

Ние сме екип от ентусиазирани млади хора, вдъхновени от заобикалящата ни красота, на родната ни България. Обединени сме около идеята, ръчно да изработваме или създаваме продукти, които да са обвързани с нашата родина и планините в нея.

 

За нас е важно продуктите ни да са от екологично чисти, рециклирани или възобновяеми материали, устойчиви и с доказано качество. Също така те да бъдат подходящ заместител на най-често разпространените замърсители, като чашките за еднократна употреба, пластмасовите бутилки, найлоновите торбички и други вредни за околната ни среда продукти, които да заместим с красиви и стилни артикули.

 

Каузата ни е съсредоточена в това, да отделяме средства от продадените от нас артикули за залесяване горите на България. Ние лично се грижим, тя да се осъществява по най-правилния начин. Старателно почистваме мястото на което ще бъдат засадени новите дръвчета, избираме ги внимателно и се грижим за тях след засаждането. Вярваме, че България ще бъде по-чиста, по-зелена и още по-добро място за живеене от преди.

 

Благодарим Ви за доверието!