Ароматна соева свещ

Ароматна соева свещ с дървен фитил.

14,90 лв.
Подробно описание +

Натурална соева свещ с аромати по избор и дървен фитил с леко пукащ звук при изгарянето, наподобяващ този на горяща камина. Създава усещане за уют и спокойствие.

За изработката на нашите свещи са използвани изцяло екологични, натурални и рециклируеми материали – восък от био соеви зърна, органични етерични масла, билки и дървен фитил. 100% веган суровини, без фталати и парабени, ГМО или следи от петролни продукти.

Соевите свещи доказано “произвеждат” по- малък брой вредни въглеродни съединения, а и горят много по - бавно, което се дължи на охлаждащите свойства на соевите зърна, от които се прави соевият восък.

Изпаренията от свещите ни са не само безвредни, но и чрез съдържащите се в тях съставки могат да повлияят благотворно на имунната и нервна системи.

Соевият восък е абсолютно безопасен за кожата, не оцветява дрехите и мебелите и се почиства лесно с топла вода и сапун.

Свещите са подходящ подарък за читатели и приключенци, вашия партньор или колега, както и за различни поводи като сватба, кръщене или друг специален повод  споделен с вашите най-близки хора.

При първото палене оставете свещта да гори минимум 1 час, докато разтопи восъка до ръба. Восъкът има памет и по този начин ще подсигурите равномерното горене на свещта при всяко следващо палене.

Никога не оставяйте запалена свещ без надзор.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!