Бандана Българските планини

Бъф – Бандана от 100% рециклирани материали.

Подробно описание +

Банданата е аксесоар, който може да ни бъде полезен през всички сезони. Тя ще ни затопли в студените дни или ще попие потта и ще ни предпази от слънцето в горещите дни. Може да се носи като шал, шапка, ластик за коса, кърпа за ръка и по много други начини.

Бъфът е предназначен за носене от малки и големи, като е подходящ както за жени, така и за мъже. Десетките начини на употреба го правят функционален за множество спортове: тичане, планинско катерене, колоездене, ски, сноубординг, а дори и в ежедневието.

Неангажиращият и цветен дизайн включващ популярните планини в България го прави универсален и бюджетен подарък за всеки повод.

Материалът използван за изработката е 100% рециклиран R-PET,  което помага за лесното дишане през него. Той се разтяга лесно и е с размери 48см височина и 25см диаметър.

Рециклираният R-PET е безопасен и устойчив за околната среда, не само поради огромните си възможности за многократно рециклиране, но и поради неговата енергийна ефективност в производствения процес. 

Използвайки R-PET вместо обикновен полиестер, спестяваме:

- 70% по-малко енергия.

- 86% по-малко вода.

- 75% по-малко CO2.

За да намалим отпадъците, всички трябва да вземем отговорни решения за това кои материали да използваме. Например, ако използваме пет килограма прежда RPET, за да направим плат от рециклирана пластмаса, можем да:

- Спестим един пълен галон бензин.

- Спестим достатъчно вода, за да се осигури питейна вода на един човек за пет дни.

- Спестим количеството на емисиите на парникови газове, докато шофирате хибридна кола за почти 30 километра.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!