Кутия с кауза Родопи

Една кутия – много каузи.

19,90 лв.
Подробно описание +

Една подаръчна кутия с много каузи, най-важната от които е да зарадвате ваш близък приятел, колега или роднина с повод или без повод. Тя е малка, практична и е изработена от рециклирана хартия, а в себе си успя да събере:

Керамична чаша, която е изработена изцяло по наш дизайн за любителите на чая, кафето и планината. Какво по-хубаво от това докато си пиеш кафето или чая да си спомняш за изминатите преходи в любимата планина или да планираш следващи такива. Чашата е с вместимост 350мл.

Roobar пакетче от три барчета. Те са перфектното решение за бързо хапване на път, на излет или в забързано ежедневие. Кутията и фолиото им са от напълно рециклируем материал, защото марката Roobar винаги се старае да не вреди на природата. Рецептите на барчетата са чисти, с прости съставки и с много хранителни вещества. Съставките са: фурми, фъстъци /бланширани фъстъци, сол/ (40%) от биологично земеделие.

Пакетче чай от био чаената смес Bee Happy на Yogi Tea. Тази селекция е специално подбрана според вкуса на пчелите, тъй като лавандулата, лайката и ментата са най-популярни сред пчелните семейства. Останете верни на мотото Bee Happy и опитайте този чай, който подкрепя дивите пчели с всяка опакова.

От всяка продадена кутия, ние ще отделяме средства за залесяване горите на България.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!