Коледен подарък Родопи

Коледен гифтбокс с канче и горещ шоколад.

Подробно описание +

Един от най-добрите начини да зарадвате близък до вас човек за Коледните празници е когато му поднесете разнообразие от подаръци. Именно това предлага нашата Коледна кутия, съдържаща няколко добре селектирани подаръка в нея. Тя е подходящ подарък за него, за нея, за малки и големи, за колегата на работното място или за любимия до вас човек. В нея ще откриете:

  1. Метално ретро канче изработено по наш дизайн с вместимост 375мл. То е перфектният заместител на чашките за еднократна употреба.
  2. Горещ шоколад на прах Julius Meinl които e с какаово съдържание най-малко 29% и шоколад на прах 70%. Има наситен шоколадов вкус и е еднакво вкусен както топъл, така и студен.
  3. Домашна бисквитка ръчно приготвена по семейна рецепта и украсена в домашни условия с био продукти. Коледната бисквитка е идеалният завършек на всеки коледен подарък.
  4. Всичко това е красиво подредено в кутия от рециклирана хартия. Със закупуването на една от нашите кутии, вие подпомагате нашата кауза за залесяване горите на България.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!