Коледна кутия Мечо турист

Подаръчна кутия с тениска и бандана.

59,90 лв.
Подробно описание +

Един от най-добрите начини да зарадвате близък до вас човек за Коледните празници е когато му поднесете разнообразие от подаръци. Именно това предлага нашата Коледна кутия, съдържаща няколко добре селектирани подаръка в нея. Тя е подходящ подарък за него, за нея, за малки и големи, за колегата на работното място или за любимия до вас човек.

 

В нея ще откриете:

 

  1. Унисекс модел тениска с мисъл за природата, лекота и удобство. Тениската е изработена от 100% сертифициран органичен памук, свободна кройка без странични шевове от дишаща и мека на допит материя. Маслено зелена на цвят с любимия дизайн Мечо турист тя е подходяща както за ежедневна употреба, така и за различни видове спорт – колоездене, планински преходи и други.
  2. Бандана изработена изцяло от изцяло рециклирани материали. Тя е аксесоар, който може да ни бъде полезен през всички сезони. Тя ще ни затопли в студените дни или ще попие потта и ще ни предпази от слънцето в горещите дни. Може да се носи като шал, шапка, ластик за коса, кърпа за ръка и по много други начини.
  3. Домашна бисквитка ръчно приготвена по семейна рецепта и украсена в домашни условия с био продукти. Коледната бисквитка е идеалният завършек на всеки коледен подарък.
  4. Коледна картичка със семена, изработена ръчно от рециклирана хартия по наш дизайн и прикрепена елхичка с растения, грижливо прибрана в релефен плик също от рециклирана хартия. След празниците не е нужно картичка да събира прах, тя може да се накъса на малки парченца, да се постави в почва и след обилно поливане 10 дни, от нея ще поникнат растения - красиви цветя или ароматни билки.
  5. Ръчно изработена играчка за елха с предизвикателства. Шишарката е един от вечните и естествени символи на коледната елха, но в нашата се крият и малки предизвикателства свързани с родните планини.
  6. Всичко това е красиво подредено в кутия от рециклирана хартия.

 

Със закупуването на една от нашите кутии, вие подпомагате нашата кауза за залесяване горите на България.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!