Коледна кутия Мечоците

Коледна кутия с ретро канче и стоманена бутилка.

Подробно описание +

Един от най-добрите начини да зарадвате близък до вас човек за Коледните празници е когато му поднесете разнообразие от подаръци. Именно това предлага нашата Коледна кутия, съдържаща пет добре селектирани подаръка в нея. Тя е подходящ подарък за него, за нея, за малки и големи, за колегата на работното място или за любимия до вас човек.

 

В нея ще откриете:

 

  1. Метално ретро канче изработено по наш дизайн с вместимост 375мл. То е перфектният заместител на чашките за еднократна употреба.
  2. Бутилка от неръждаема стомана за вода, чай, кафе и други напитки. Тя е с вместимост от 800мл, удобна и плътна капачка която покрива мястото за отпиване и го запазва чисто. Тежестта и е едва 140 грама, може да се ползва за планински преходи, къмпинг и в ежедневието.
  3. Домашна бисквитка ръчно приготвена по семейна рецепта и украсена в домашни условия с био продукти. Коледната бисквитка е идеалният завършек на всеки коледен подарък.
  4. Коледна картичка със семена, изработена ръчно от рециклирана хартия по наш дизайн и прикрепена елхичка с растения, грижливо прибрана в релефен плик също от рециклирана хартия. След празниците не е нужно картичка да събира прах, тя може да се накъса на малки парченца, да се постави в почва и след обилно поливане 10 дни, от нея ще поникнат растения - красиви цветя или ароматни билки.
  5. Ръчно изработена играчка за елха с предизвикателства. Шишарката е един от вечните и естествени символи на коледната елха, но в нашата се крият и малки предизвикателства свързани с родните планини.
  6. Всичко това е красиво подредено в кутия от рециклирана хартия.

 

Със закупуването на една от нашите кутии, вие подпомагате нашата кауза за залесяване горите на България.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!