Коледна кутия Рила

Подаръчна кутия с ретро канче и малка термо бутилка.

Подробно описание +

Един от най-добрите начини да зарадвате близък до вас човек за Коледните празници е когато му поднесете разнообразие от подаръци. Именно това предлага нашата Коледна кутия, съдържаща шест добре селектирани подаръка в нея. Тя е подходящ подарък за него, за нея, за малки и големи, за колегата на работното място или за любимия до вас човек.

 

В нея ще откриете:

  1. Метално ретро канче изработено по наш дизайн с вместимост 375мл. То е перфектният заместител на чашките за еднократна употреба.
  2. Термо бутилка за планина подходяща за съхранението на вода, чай, кафе и други топли или студени напитки. Тя е изключително лека с тегло от 100 грама и вместимост 400мл. Капачката е с винт, гумено уплътнение и карабинер.
  3. Домашна бисквитка ръчно приготвена по семейна рецепта и украсена в домашни условия с био продукти. Коледната бисквитка е идеалният завършек на всеки коледен подарък.
  4. Коледна картичка със семена, изработена ръчно от рециклирана хартия по наш дизайн и прикрепена елхичка с растения, грижливо прибрана в релефен плик също от рециклирана хартия. След празниците не е нужно картичка да събира прах, тя може да се накъса на малки парченца, да се постави в почва и след обилно поливане 10 дни, от нея ще поникнат растения - красиви цветя или ароматни билки.
  5. Ръчно изработена играчка за елха с предизвикателства. Шишарката е един от вечните и естествени символи на коледната елха, но в нашата се крият и малки предизвикателства свързани с родните планини.
  6. Прибор за хранене подходящ за къмпинг или планински преходи, изработен от бамбук и пригоден за многократна употреба.
  7. Всичко това е красиво подредено в кутия от рециклирана хартия.

 

Със закупуването на една от нашите кутии, вие подпомагате нашата кауза за залесяване горите на България.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!