Метална термо бутилка "Синя"

Метална термо бутилка с карабинер и вместимост 750мл.

Подробно описание +

Бутилката е изработена от неръждаема стомана. Тя е гумирана по средата и има термо ефект, подходяща е за съхранението на топли и студени напитки.  Нашата спортна бутилка е изработена от неръждаема стомана. Бутилката е напечатана с висококачествен ситопечат. Тя е с удобна капачка с карабинер което я прави лесна за пренасяне или закачане към раницата и е с вместимост 750 мл.

Металната бутилка е перфектният заместител на пластмасовите шишета за еднократна употреба, на които се натъкваме постоянно на любимите ни места, спортните площадки, красивите ни еко пътеки и дори сред високите части на родните ни планини, както и на много други места.

Тя е подходяща за планински преходи, тренировки на открито или във фитнеса. Както и за вкъщи и офиса. На нея сме изобразили перфектния ден за нас, надяваме се и за вас!

Бутилката е подходящ подарък за приятелите ви планинари, фотографи или спортисти и дори за онези вечно заети в офиса приятели. Ако желаете още по впечатляващ подарък може да я комбинирате с някоя нашите чаши или метални канчета.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!