Подвързия за книга с книгоразделител Гора

Ръчно изработена подвързия за книги и книгоразделител.

Подробно описание +

Комплект от книгоразделител и ръчно изработена подвързия, подходяща за книги, тефтери, тетрадки или твоя дневник за приключения. Нашите калъфи са ръчно изработени с много желание, любов и внимание към детайла. Те са приятни на допир, меки с подплатена вата. Закопчават се с ластик и копче, което позволява да се използат за подвързия на книги с различна дебелина и ширина.

Книгоразделителят е изработен от остатъчни дървени материали и горещ печат по наш дизайн.

Без значение дали сте на път или вкъщи, със своя дизайн тя винаги ще успява да ви пренесе на едно от най-спокойните и приятни места за четене, а именно планината.

Подвързията за книги е подходящ подарък, за ценителите на четенето, за пътешественици които винаги имат книга под ръка, комбиниран с книга той става незабравим и ценен подарък.

За да съхраните своята подвързия по-дълго време препоръчваме ръчно пране или такова без центрофуга до 30 градуса. Оставете да изсъхне самостоятелно. Гладете внимателно, може и само с пара, без да оставяте тежестта на ютията да смачка меката вата, която създава това приятно усещане от използването на подвързията на книга.‌

Размери на подвързията: 43см ширина, 22см височина.

Размери на книгоразделителя: 5см ширина, 20см височина.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!