Термо канче Родопи

Метално канче с двойни стени и дръжка карабинер.

Подробно описание +

Метално термо канче с дръжка карабинер в червен цвят и изображение Родопи с вместимост от 300мл. Канчето е изработено от неръждаема стомана с двойни стени, които задържат чая или кафето ви горещи за по-дълго време, а бирата по-студена. Дръжката карабинер осигурява лесно му закрепване към раницата, което намалява риска да бъде изгубено и по-лесната му употреба по време на планински преходи. 

Металните канчета са се превърнали в задължителен аксесоар за всеки планинар и къмпингар в наши дни. Те са по-удобни, по-разпознаваеми и са най-добрият заместител на картонените и пластмасовите чаши за еднократна употреба.

Канчето е един от онези бюджетни подаръци, който винаги намира своето приложение в ежедневието и носи истинска радост. Време е да зарадвате себе, вашия спътник в приключенията, роднина или колега. Доставя се в бяла картотена кутия.

Със закупуването на това канче, вие подпомагате нашата кауза за по-зелена България, като намалявате използването на чаши за еднократна употреба, а ние засаждаме дръвче от всяка продажба.

Препоръчваме канчето да се мие на ръка, а не в съдомиялна машина.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!